Happy Benjamino bio nyers vegán csokoládé, kókusz krémes, 25 g






Happy Benjamino bio nyers csokoládé, kókusz krémes, 25 g
EZ AZ IGAZI CSOKIÉLMÉNY!
Összetevők: nyers kakaómassza*(a legnemesebb kakaóbabból, a criollo kakaóbabból),szárított kókusz nektár*, kókusz krém*(12,5%), kakaóvaj*, bourbon vanília*, kakaótartalom: min. 50%.
*nyers alapanyagok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrizte: BG-BIO-16
A forgalmazást ellenőrzi: Hungária Öko Garancia Kft., HU-ÖKO-02
Mitől nyers a csokoládé és miért válaszd a Happy Benjamino-t?
- a nyers csokoládé készítésekor az alapanyagokat nem hevítik 42 C fölé, így az alapanyagok megőrzik pozitív tulajdonságaikat és ízanyagaikat.
- a nyers csokoládé nem tartalmaz glutént, laktózt, cukrot, szóját, állati eredetű összetevőket, így a vegán táplálkozást követők is bátran fogyaszthatják.
- nem tartalmaz adalékanyagokat, ízfokozókat, tartósítószert.
- a nyers csokoládé töréskor pattan, harapáskor roppan, nem olvad/lágyul meg szobahőmérsékleten.
A Happy Benjamino csokoládé:
- 100 % organikus, vegyszereket nem használó gazdálkodásból származó alapanyagokból készül
- alapja a legnemesebb kakaóbab, a nyers criollo kakaóbab
- superfoodal dúsított
- gluténmentes
- laktózmentes
- szójamentes
- cukormentes
- vegán
*Mi a Superfood?
Organikus Superfood (Szupertáplálék): azokat az ételeket/élelmiszereket illeti meg a szupertáplálék kifejezés, melyek rendkívül magas tápanyagtartalommal rendelkeznek, ezáltal jótékony hatással lehetnek az egészségünkre és a vitalitásunkra. Fogyasztásukkal oly mértékben juttathatunk antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket a szervezetünkbe, melyeket a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása során nem kapja meg a szervezetünk.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Tápanyagtartalom egy szeletben (25 g):
Energia: 586 kJ/ 140 kcal
Zsír: 9,5 g
-ebből telített: 6,1 g
Szénhidrát: 12,2 g
-ebből cukor: 8,9 g
Rost: 0 g
Fehérje: 1,60 g
Nátrium: 0,001 mg
A C-vitamin ez egyik legfontosabb vitamin a szervezetünk számára. Melyek a pozitív hatásai? Miért fontos a C-vitamin napi szintű fogyasztása? Természetes vagy szintetikus?
Mik azok az élő, nyers ételek? Mit nyújtanak nekünk az élő, nyers ételeket? Miért iktassuk be őket az étrendünkbe?
A kendermag fogyasztása valamilyen formában erősen ajánlott!