Lucuma gyümölcsporos nyers, vegán fagylalt
Ha fagylaltra vágyunk és egészségesen szeretnénk elkészíteni, akkor érdemes superfoodokat is bevetni a fagylaltkészítéskor. Szerintünk a lucum gyümölcspor az egyik legjobb ilyen superfood alapanyag. Nemcsak az íze, hanem tulajdonságai miatt is érdemes fogyasztani.
Hozzávalók:
-
1 cup kesudió, 4 órán keresztül vízben áztatva
-
1/2 cup DRAGON SUPERFOODS bio nyers lucuma gyümölcspor
-
1/4 cup DRAGON SUPERFOODS bio nyers agavé szirup
-
1 teáskanál DRAGON SUPERFOODS bio szűz kókuszolaj, olvasztva
-
1/4 teáskanál vanília por vagy 1 vanília rúd kikapart belseje
-
1 cup víz
TIPP: cup mérőedény készletet ma már sok helyen lehet kapni.
Elkészítés:
Az alapanyagokat tegyük turmixgépbe és keverjük addig, ameddig sima, krémes masszát nem kapunk.
Ha van fagylaltkészítő gépünk, akkor a masszát öntsük bele a gép fagylaltkészítő tartályába és a gyártó utasításának megfelelően használjuk a gépet. Ha nincs gépünk, akkor a masszát öntsük egy jól záródó edénybe és tegyük be a fagyasztóba. 30-60 percenként keverjük át a masszát, mindezt addig tegyük, míg fagylalt állagú nem lesz a masszánk.
Ha fagylaltra vágyunk és egészségesen szeretnénk elkészíteni, akkor érdemes superfoodokat is bevetni a fagylaltkészítéskor. Szerintünk a lucum gyümölcspor az egyik legjobb ilyen superfood alapanyag. Nemcsak az íze, hanem tulajdonságai miatt is érdemes fogyasztani.
Hozzávalók:
- 1 cup kesudió, 4 órán keresztül vízben áztatva
- 1/2 cup DRAGON SUPERFOODS bio nyers lucuma gyümölcspor
- 1/4 cup DRAGON SUPERFOODS bio nyers agavé szirup
- 1 teáskanál DRAGON SUPERFOODS bio szűz kókuszolaj, olvasztva
- 1/4 teáskanál vanília por vagy 1 vanília rúd kikapart belseje
- 1 cup víz
TIPP: cup mérőedény készletet ma már sok helyen lehet kapni.
Elkészítés:
Az alapanyagokat tegyük turmixgépbe és keverjük addig, ameddig sima, krémes masszát nem kapunk.
Ha van fagylaltkészítő gépünk, akkor a masszát öntsük bele a gép fagylaltkészítő tartályába és a gyártó utasításának megfelelően használjuk a gépet. Ha nincs gépünk, akkor a masszát öntsük egy jól záródó edénybe és tegyük be a fagyasztóba. 30-60 percenként keverjük át a masszát, mindezt addig tegyük, míg fagylalt állagú nem lesz a masszánk.