Rólunk

Egy görög mondás szerint "az vagy, amit megeszel".

Hisszük, hogy egyre több ember szeretne tenni valamit az egészsége és környezete megóvása érdekében. Bio és egészséges termékekkel foglalkozó webáruházunk ehhez szeretne hozzájárulni.
Célunk, hogy megpróbáljuk a bio és az egészséges  termékeket minél több emberrel megismertetni és az egészséges táplálkozás minél magasabb színvonalú, de elérhető árú választékát kínálni leendő követőinknek.
Mi nem elégszünk meg azzal, hogy egy termék bio minősítésű legyen, ezen belül is keressük azokat a termékeket, amelyek minél tisztábbak és természetesebbek.
Többek között így lettünk elkötelezett hívei az organikus NYERS (Raw food) és SZUPERTÁPLÁLÉKOK (Superfoods) világába tartozó termékeknek is, melyeknek széles skáláját találja meg nálunk. Mindezek mellett sok egyéb bioterméket is felfedezhet az oldalunkon.
Nézzen be hozzánk és győződjön meg róla, hogy amit kínálunk az finom és különleges, tegyen egy lépést az egészsége és a környezete megóvása érdekében!

Mivel szeretnénk a vevői igényeket minél jobban kiszolgálni, arra kérjük, ha bármilyen észrevétele van, ossza meg velünk.

Köszönjük, hogy elolvasta rövid bemutatkozó írásunkat!

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!
Hírlevél

Ha értesülni szeretne  akcióinkról, új termékek  érkezéséről, aktuális  hírekről, iratkozzon fel  hírlevelünkre!

Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
x Szállítási feltételek
Nálunk a szállítási díj Pick Pack Pontra csak 890.- Ft , ha 15.990.- Ft felett vásárolsz, akkor már a szállítás ingyenes.
Vásárlási feltételek
A purenature.hu webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. További információElfogadom