Nyers protein szelet magvakkal
Hozzávalók:
-
2 ek. szűz kókuszolaj
-
2 ek. juharszirup
-
3 ek. mandulatej/ kendertej/ kókusztej
-
3-4 dkg étcsokoládé
-
1/2 teáskanál vaníliakivonat
-
1 csipet himalája só
-
2 ek. tökmag vagy napraforgómag
-
1 ek. chia mag
-
2 ek. lenmag
-
2 ek. kendermag
-
1 ek. szezámmag
-
3 ek. chia mag fehérjepor
Elkészítés:
Egy lábasban melegítsük fel a kókuszolajat, juharszirupot és a mandulatejet/ kendertejet vagy kókusztejet. Amint elkezd forrni, vegyük le a tűzről.
Adjuk hozzá a csokoládét, keverjük össze, majd hagyjuk 2 percig állni, amíg teljesen megolvad. Ezután adjuk hozzá a vaníliát és a sót is.
A magvakat keverjük össze és adjuk hozzá a csokis keverékhez, majd adagoljuk hozzá a fehérjeport is és kavarjuk el.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntsük bele, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Kihűlés után szeleteljük fel és hűtőben tároljuk.
Hozzávalók:
- 2 ek. szűz kókuszolaj
- 2 ek. juharszirup
- 3 ek. mandulatej/ kendertej/ kókusztej
- 3-4 dkg étcsokoládé
- 1/2 teáskanál vaníliakivonat
- 1 csipet himalája só
- 2 ek. tökmag vagy napraforgómag
- 1 ek. chia mag
- 2 ek. lenmag
- 2 ek. kendermag
- 1 ek. szezámmag
- 3 ek. chia mag fehérjepor
Elkészítés:
Egy lábasban melegítsük fel a kókuszolajat, juharszirupot és a mandulatejet/ kendertejet vagy kókusztejet. Amint elkezd forrni, vegyük le a tűzről.
Adjuk hozzá a csokoládét, keverjük össze, majd hagyjuk 2 percig állni, amíg teljesen megolvad. Ezután adjuk hozzá a vaníliát és a sót is.
A magvakat keverjük össze és adjuk hozzá a csokis keverékhez, majd adagoljuk hozzá a fehérjeport is és kavarjuk el.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntsük bele, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Kihűlés után szeleteljük fel és hűtőben tároljuk.