Bett'r bio vegán gm quinoa kréker kurkuma&kömény
BETT’R BIO VEGÁN GLUTÉNMENTES QUINOA KRÉKER, KURKUMA&KÖMÉNY, 100g
Természetes összetevőkből készült ropogós sós kréker fűszerekkel megbolondítva.
Összetevők: gluténmentes zabliszt*, víz, quinoa liszt*(30%), szezámmag*(9%), illatmentes kókuszolaj*(9%), lenmag*, himalája só, kurkuma*(2,3%), római kömény*(1,8%). =*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrizte: BG-BIO-22.
Forgalmazó: Bio Trade Hungary Kft.,1107 Budapest, Száva u.9.
A forgalmazást ellenőrzi: Bio Garancia Kft., HU-ÖKO-02.
Allergén információ: szezámmag. Nyomokban dióféléket, földimogyorót tartalmazhat.
Tápanyagtartalom (100g-ban): energia: 1855 kJ/444 kcal, zsír: 19g-ebből telített zsírsav: 9,8g, szénhidrát: 48g-ebből cukor: 4,5g, élelmi rost: 14g, fehérje: 12g, só: 2,1g.
Származási hely: Bulgária.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hó/év).
Allergén információ: szezámmag. Nyomokban dióféléket, földimogyorót tartalmazhat.
Felhasználási javaslat: snackként ízletes ropogtatnivaló vagy akár kenyér helyett is fogyasztható
A C-vitamin ez egyik legfontosabb vitamin a szervezetünk számára. Melyek a pozitív hatásai? Miért fontos a C-vitamin napi szintű fogyasztása? Természetes vagy szintetikus?
Mik azok az élő, nyers ételek? Mit nyújtanak nekünk az élő, nyers ételeket? Miért iktassuk be őket az étrendünkbe?
A kendermag fogyasztása valamilyen formában erősen ajánlott!