Bio arónia gyümölcslé, 270 ml
Összetevők: bio arónia lé*
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrizte: BG-BIO-02
A forgalmazást ellenőrzi: Hungária Öko Garancia Kft., HU-ÖKO-02
Hozzáadott cukrot, adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. 100%-ban természetes.
Az arónia lé magában hordozza az arónia bogyók értékes tulajdonságait.
Gazdag antioxidánsban (erőteljes antioxidáns) flavonoidokban és C-vitaminban (természetes C-vitamin-forrás).
Az aróniát a népi gógyászatban csodabogyóként is szokták emlegetni.
Az aróniában lévő flavonoidok kedvező hatással lehetnek a szív-és érrendszerre és a rák elleni küzdelemben is. Az arónia javíthatja a máj aktivitását, jótékony hatással lehet a bélbetegség kezelésében, hatékony gyulladáscsökkentő, méregtelenítő lehet. Csökkentheti a koleszterinszintet is. A C-vitaminnak köszönhetően erősíti az immunrendszert. A magas antioxidáns-tartalma miatt jelentős szabadgyökfogó hatással bír, így gátolva az öregedési folyamatokat, a sejtek károsodását.
Felhasználási javaslat: fogyasztás előtt felrázandó, ha felbontotta az üveget élvezze az arónia különleges ízét.
Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Tápanyagtartalom (100 ml-ben):
Energiatartalom: 63 kcal
P-vitamin: 300 mg
Zsír: 0 %
Szénhidrát: 17%
Fehérje: 0 %
Rost: 0,42 %
A C-vitamin ez egyik legfontosabb vitamin a szervezetünk számára. Melyek a pozitív hatásai? Miért fontos a C-vitamin napi szintű fogyasztása? Természetes vagy szintetikus?
Mik azok az élő, nyers ételek? Mit nyújtanak nekünk az élő, nyers ételeket? Miért iktassuk be őket az étrendünkbe?
A kendermag fogyasztása valamilyen formában erősen ajánlott!